< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Un atkal kino!

Un atkal kino!

2019-12-11, 08.57

Decembra sākumā Užavas pamatskolas skolēnu grupa devās izzināt kino repertuāru un ikdienas darbu. Mums bija iespēja uzzināt, kāda ir kinoteātra ikdiena un kā filmas nonāk pie mums. Daļa no mums jau šo to zināja, bet šo to jaunu uzzinājām arī mēs.
Devāmies nelielā ekskursijā pa kinoteātri. Uzzinājām, ka, lai varētu demonstrēt kādu filmu, ir daudz dažādu prasību un noteikumu. Nedaudz uzzinājām arī kādas profesijas cilvēkiem ir iespēja strādāt kinoteātrī vai pat pie filmas uzņemšanas. Noslēgumā mums mazajā zālē tika iespēja noskatīties tikai mums organizētā seansā animācijas filmu “Sarkanās kurpītes un septiņi rūķīši”. Tā bija jauka un interesanta filma dažāda vecuma skatītājiem. Īstenībā tā ir jauka animācijas filma visai ģimenei. Daļa no skolēniem atzinās, ka neskatās animācijas filmas, bet tagad apsver domu biežāk nākt uz kino “Rio” piedāvātajām animācijas filmām, jo sapratuši, ka tās nav domātas tikai maziem bērniem, bet dažāda vecuma skatītājiem.
Šogad projekta “Latvijas skolas soma” ietvaros mums bija iespēja piedzīvot daudz jauku un izzinošu mirkļu, piedalīties dažādās nodarbībās un apmeklēt interesantus pasākumus. Tas bija jauki! Mēs gribam, lai šāds projekts turpinās arī nākamajā gadā un mums būtu vēl daudz jauku brīžu.

Skolēnu atsauksmes par pasākumu apkopoja
skolotāja Sabīne Zegnere

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm