< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Tas bija interesanti!

Tas bija interesanti!

2020-12-29, 11.45

Decembrī Užavas pamatskolas skolēni  devās uz Ventspils Digitālo centru, lai piedalītos digitālā foto un video darbnīcu nodarbībā. Tas tik bija aizraujošs pasākums, mājupceļā teica skolēni. 1. un2. klases skolēni apguva  apsveikuma kartiņu veidošanu un priecājās, kad viņu veidotās kartiņas tika izprintētas. Bērni bija lepni par savu veikumu un priecīgi, ka viss izdevies.

Savukārt, 3. un 4. klases skolēni mācījās veidot video. Rezultātā katram bija iespēja savu video sev iegūt par piemiņu. Arī viņi izteicās, ka bija interesanti un nemaz nebija tik grūti. Tagad varēšot paši tādus uztaisīt, ja gribēs kādu pārsteigt. Pārrunājot ar bērniem pieredzēto, viņi atzina, ka šādas radošās nodarbības ir ļoti vērtīgas un ļauj ko jaunu iemācīties un labprāt brauktu vēl uz kaut ko līdzīgu.
Man kā skolotājai bija interesanti gan vērot viņus nodarbības laikā, gan mājupceļā klausīties viņu sarunas par pieredzēto. Pozitīvas emocijas valdīja gan braucot mājās, gan atgriežoties skolā un turpinot mācības.

Iespaidus apkopoja Anita Pāvelsone

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm