< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Kā dzīvoja senie ļaudis?

Kā dzīvoja senie ļaudis?

2021-05-26, 13.21

4.-9. klašu skolēni  izmantojot Zoom platformu attālināti iepazinās ar Latvijas Nacionālā vēstures muzeja telpām un piedalījās tiešsaistes muzejpedagoģiskajā nodarbībā “Kā dzīvoja senie ļaudis?“. Tā bija iespēja ielūkoties muzeja krājumos, virtuāli izstaigāt daļu no telpām. Ieklausīties stāstījumā un uzdot jautājumus.
Skolēniem ļoti patika, ka nodarbības vadītāja bija sagatavojusi stāstījumu arī par Užavu un, ka viņa parādīja kur muzejā var atrast informāciju par Užavas vēsturiskajām liecībām. Pēc pasākuma skolēni atzinās, ka viņiem nodarbība ir likusies kā interesanta vēstures stunda un laiks pagājis nemanot. Esot radusies interese  tad, kad tas būs iespējams, muzeju apmeklēt klātienē, jo tur esot daudzas lietas, kuras tagad viņus interesējot.

Programmas “Latvijas Skolas soma” ietvaros  šogad skolēni iemācījās, ka arī virtuālajā vidē var radīt noderīgas, interesantas un izglītojošas nodarbības.

Skolēnu atziņas par pasākumu apkopoja A. Pāvelsone

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm