< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Desmit SIA “VNK serviss” apsaimniekotajos namos īstenoti ALTUM programmas remontdarbu projekti

Desmit SIA “VNK serviss” apsaimniekotajos namos īstenoti ALTUM programmas remontdarbu projekti

2023-05-16, 09.00

SIA “VNK serviss” uzņēmuma apsaimniekošanas speciālistu komanda īstenojusi astoņus ALTUM programmas remontdarbu projektus, un procesā ir vēl divi ALTUM projekti, lai novada daudzdzīvokļu māju dzīvokļu īpašnieki varētu tikt pie jauniem daudzdzīvokļu māju jumtu segumiem, siltumu noturošiem kāpņu telpu logiem un durvīm, kā arī varētu uzsākt realizēt citas īpašumu sakārtošanas remonta darbu aktivitātes.

Nepilna gada laikā kopš pirmā līguma noslēgšanas jau pabeigti jumtu seguma nomaiņas projekti daudzdzīvokļu mājās:

  1. Puzes pagasta “Krastu” namā;
  2. Usmas pagasta “Dimantos”;
  3. Puzes pagasta “Atvaros”;
  4. Vārves pagasta Zūras 9 namā;
  5. Ances pagasta “Varavīksnēs”;
  6. Usmas pagasta “Dzintaros”.

Dokumentu kārtošanas vai būvniecības procesā atrodas šādi projekti daudzdzīvokļu mājās:

  1. jumta seguma atjaunošanas darbi, logu nomaiņa kāpņutelpās Rūpnīcas ielas 3 namam Ugālē;
  2. jumta seguma atjaunošanas darbi Rūpnīcas ielas 4 namam Ugālē;
  3. ūdens un kanalizācijas stāvvadu un guļvadu nomaiņa “Celtnieki 2” namam Tārgalē;
  4. jumta seguma nomaiņa namam “Rubīni” Usmā.

SIA “VNK serviss” valdes locekle D. Skudra norāda, ka arī šobrīd vēl ir iespēja piedalīties ALTUM programmā daudzdzīvokļu māju remontdarbiem un jebkura novadā esošā daudzdzīvokļu māja var izmantot šo programmu, kur ar aizdevuma palīdzību tiek sniegta iespēja veikt būtiskus remontdarbus ēku nesošās konstrukcijās, iekšējos inženiertīklos un teritorijas labiekārtošanā. Šādu iespēju izvērtēt it īpaši būtu vēlams tām mājām, kurām ir slikts tehniskais stāvoklis vai arī lieli siltuma zudumi (t. i. liels siltumenerģijas patēriņš).

Tāpat valdes locekle D. Skudra atzīmē, ka jūtas ārkārtīgi gandarīta, ka ar SIA “VNK serviss” profesionālās komandas spēkiem varam palīdzēt tiem daudzdzīvokļu māju dzīvokļu īpašniekiem, kuri ir ieinteresēti sava īpašuma sakārtošanā un saglabāšanā, virzīties cauri finansējuma piesaistes birokrātijas un dokumentu koridoriem, rast ekonomiski labākos risinājumus un tādā veidā sekmēt infrastruktūras sakārtošanas aktivitātes novadā. Jāatzīst, ka ALTUM projektu finansējuma piesaistes process patiešām ir samērā laikietilpīgs, sarežģīts un prasa labas profesionālās zināšanas, tāpēc, ja kādai mājai esošais pārvaldnieks nav ieinteresēts šādu finansējuma piesaistīšanas aktivitāšu virzībā iedzīvotāju interesēs, SIA “VNK serviss” speciālisti pāris dienu laikā pēc pieprasījuma saņemšanas, sagatavos individuālu piedāvājumu konkrētajam namam par mājas pārvaldīšanu tiesību pārņemšanu. Droši var rakstīt uz [email protected] vai arī nosūtīt pieprasījumu vietnē: www.vnkserviss.lv.

SIA “VNK serviss”

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm