< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Užavā atklāj jaunu rotaļu laukumu

Užavā atklāj jaunu rotaļu laukumu

2023-09-25, 09.32

Priecīga diena aizvadīta Užavā, kur tika atklāts jauns rotaļu laukumiņš bērniem pie Užavas tautas nama. Labus vārdus un vēlējumus teica Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks un Užavas pagasta pārvaldes vadītāja Laima Erliha-Štranka, novēlot, lai rotaļu laukums labi kalpo un bērniem ir prieks. Pēc tam bērnu ansamblītis izpildīja muzikālu priekšnesumu, tika pārgriezta lente, un mazie užavnieki ar prieku skrēja iekšā laukumiņā.

Rotaļu laukumā uzstādīti seši rotaļu elementi – rotaļu komplekss ar slīdkalniņiem, vingrošanas komplekss ar kāpšļu sienu, batuts, šūpoles, līdzsvara šūpoles un atsperšūpoles pašiem mazākajiem.

Ventspils novada pašvaldība ir izstrādājusi rotaļu laukumu pilnveidošanas programmu, katru gadu kādā pagastā uzstādot jaunas iekārtas, lai bērniem būtu, ko darīt drošā un skaista vidē.

Rotaļu elementu izgatavošanu un montāžu uz noslēgtā līguma pamata par pašvaldības līdzekļiem veica SIA “MK Dizains” par summu 16 470,52 eiro.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm